понеделник, 13 май 2019 г.

Покана за бизнес нетуъркинг вечер
Покана за бизнес нетуъркинг вечер

7 юни 2019 г., гр. Русе, ресторант „Левента“
           
Уважаеми бизнес лидери!

Имаме удоволствието да Ви поканим на първата по рода си международна бизнес нетуъркинг вечер, която организираме съвместно с Българо-румънската търговско-промишлена палата и
BNI Румъния.

Събитието ще се състои на 7 юни 2019 г., 18.00 ч., в ресторант „Левента“ в гр. Русе. Локацията е избрана и с оглед лесен достъп за компаниите от Румъния.
Ще имате възможност да се включите в структуриран нетуъркинг, да срещнете потенциални партньори и да откриете нови възможности за бизнеса си. Очакваме над 100 бизнес лидери от България и Румъния!

Програма:

18:00 – 18.30 ч. – Посрещане на участниците, запознаване, welcome drink
18:30 – 18:45 ч. – Откриване и кратки приветствия
18:45 – 19:30 ч. – Структуриран нетуъркинг с участниците
След 19:30 ч. – Коктейл и неформални делови контакти
Участието в събитието изисква предварителна регистрация и заплащане на такса в размер на 49 лв. без ДДС. За да сме максимално полезни и да Ви срещнем с хора, които могат да се превърнат в бъдещите Ви ключови партньори – моля, попълнете приложения формуляр.

По-рано през деня Българо-румънска палата ще проведе годишно Общо събрание със своите членове. Ако желаете да се запознаете с компаниите, да научите повече за палатата и нейните инициативи, заповядайте в 15.00 часа в ресторант „Левента“. В 17.30 ч. е организирано посещение на Винарска къща Русе, производител на прекрасните бутикови вина с марка „Левент“, които ще опитаме по-късно. Входът и за двете събития е свободен, но моля отбележете желанието си да присъствате във формуляра за регистрация по-горе.

За тези от Вас, които ще останат да нощуват в града, сме договорили преференциални цени за нощувки в хотел Теодора Палас  (BNI Приста) и хотел Коспомолитан (BNI Елиас Канети). Предвид провеждането на други събития в Русе по същото време, ви съветваме да резервирате стаи възможно най-скоро. При резервацията на стаи, използвайте код BNI. Информация за цените вижте тук.
Крайният срок за регистрация и заплащане на такса за участие: 4 юни 2019.


С уважение,
Светлана Проданова, Национален директор BNI България

Елеонора Иванова
Изпълнителен директор, Българо-румънска търговско-промишлена палата, Президент на
BNI Приста