петък, 8 март 2019 г.

BNI България откри своето 9-то дружество

BNI Максимум е 7-мото дружество в София на най-голямата нетуъркинг организация в света.  30 успешни собственици на бизнес от различни области се включват в международната общност от над 250 000 членове на организацията в над 90 страни. На официалното откриване присъстваха над 200 предприемачи.


ВИЖТЕ КОИ СА ЧЛЕНОВЕТЕ НА ДРУЖЕСТВОТО И ЗАЯВЕТЕ СВОЕТО ПРИСЪСТВИЕ ЗА СЕДМИЧНА СРЕЩА >>>


Мисията на BNI е да помага на членовете да развиват значими и дългосрочни отношения с утвърдени професионалисти и хора от бизнеса. 
Философия на BNI е „Печелиш повече, когато помагаш на другите да печелят!“ (Givers Gain®). През последните 34 години организацията се е наложила като пример за създаване и съхранение на ценности и организационна култура, която продължава да почели доверие на предприемачи по целия свят. 

Според д-р Айвън Майснер – основател и главен Визионер на BNI - организационната култура се създава чрез три основни фази: организационни „традиции“, които водят до организационни „ценности“, които от своя страна водят до организационна „култура“.

До началото на март 2019 г. членовете на организацията в България, са реализирали по бизнес по препоръки по между си за над 15 000 000 лв. Прочетете още: