сряда, 19 декември 2018 г.

2018-та година - 4 нови дружества и отчетен бизнес на обща стойност 9 871 000 лв.

BNI България изпраща 2018-та година с гордост от много успехи и реализирани възможности между членовете на различните дружества. 
Какво ни се случи?

Стартира работата на четири нови BNI дружества:С тях работещите дружества на организацията в България са 8, в тях членуват почти 300 предприемачи и собственици на бизнес, които от основаването на първото BNI дружество през декември 2015 г. до сега са реализирали бизнес за 13 717 000 лв. 

Само за изминалата една година той е на стойност 9 871 000 лв. 

Празнувахме 10-тия милион от сключени сделки по препоръки между членовете на BNI с много интересно и полезно парти, на което отличихме членовете с най-голям принос, хората, които са дали най-много бизнес на своите партньори в организацията.BNI България имаше силно и запомнящо се участие на глобалната конвенция на организацията в Банкок, Тайланд! Срещнахме с основателя на организацията д-р Айвън Майснер, споделихме нашите виждания и чухме неговите съвети.Две от новосъздадените дружества бяха отличени като Hall of fame – Залата на славата, където получават награди дружествата от цял свят, стартирали с мин. 35 членове. Това означава повече бизнес, повече препоръки, повече нови възможности за членовете.


Вярваме, че ни очаква една много по-успешна и мъдра 2019 г.!

Нека сме здрави и носим в сърцата си философията Givers Gain, защото знаем, че помагайки на другите, помагаме и на себе си, защото умеем да развиваме бизнеса си в атмосфера на доверие и лоялно партньорство, защото сме жадни за повече знания и повече върхове, които да изкачваме!


Щастливи сме да споделим страхотна новина от светът на BNI - BNI член получи наградата за  2018 на CNN Hero of The Year!


Д-р Рикардо Пун Чонг, член на BNI LDS Exito в Лима, Перу бе отличен като герой на годината на CNN. Това е невероятно постижение и е свидетелство за истинския Givers Gain дух, който вдъхновява д-р Пун Чонг. Той бе удостоен с наградата в неделя, 9 декември 2018 г. за неуморимите си усилия за предоставяне на безплатни жилища, храна и поддръжка на болни деца и техните семейства, които минават през период на различни лечения. Наградата се определя с онлайн гласуване, което класира д-р Пун Чонг сред топ 10 финалисти на CNN Heroes. Организацията на д-р Пон Чонг ще получи парична награда на стойност 100 000 долара, за да развие своята кауза. 

За да разберете как работи BNI - посетете дружество >>>