петък, 3 август 2018 г.

BNI не е просто дружество, а глобална организация

Послание за българските членове на международната нетуъркинг организация от Директор консултанта на BNI Малага, Испания

Видео рубриката на BNI България  представя Хосе Лопез, Директор Консултант в BNI Малага и част от дружеството BNI MLE Emprende, Малага, Испания. Хосе е собственик на  туристическа агенция „Al Andalus Travel Agency“ – компания със седалище в Малага, Коста дел Сол, Испания, фокусирана върху бизнес с корпоративни и частни събития, екскурзии, културни и спортни мероприятия, семинари и други.


По време на международната бизнес конференция Le deuxième Forum économique de la région de Fès-Meknès в Мароко Хосе Лопез отделя няколко минути на Елеонора Иванова - член на BNI Prista Ruse, за да отговори на някои въпроси, свързани с ценностите и традициите на BNI по цял свят.

Според Хосе Лопез

„BNI успява да промени начина, по който се прави бизнес по цял свят“. 

Той определя членството си в международната организация като начин на живот. Според него ценностите Givers Gain, които BNI членовете споделят са и пътеводната сила за успешни и устойчиви бизнес партньорства. За него традициите на BNI могат да възпитат висока комуникативна и бизнес култура у всеки предприемач и собственик на бизнес. 

„Мислете винаги за това, как във всички взаимоотношения има два етапа: първият е по-трудният – да се запознаете с хората. С членството си в BNI обаче вече сте го постигнали – познавате хора, които имат същите ценности като вашите. Останалите 50%, или вторият етап, зависи от Вас, от това, какво искате да постигнете“, 

съветва Хосе Лопез. Неговият призив към членовете на BNI България е да търсят нови контакти на световно ниво, защото BNI предлага такава възможност.

„BNI не е просто дружество, а глобална организация“, 

споделя той. 

Ако имате интерес към бизнеса на Хосе Лопез, можете да се свържете с него на: marketing@alandaustravelagency.com

За контакти с членовете на BNI Испания, посетете официалния сайт: http://www.bniespana.com/es/index

За контакти с членовете на BNI Малага: https://www.bniconnectglobal.com/bnicms/previewsites/bnimalaga.com/


Прочетете още: 

Съвети за бизнес пътувания

ВИДЕО: Томас Боглен: Професионалното развитие изисква нови контакти