петък, 24 август 2018 г.

Как се промени твоят свят в BNI?През ноември тази година можете да представите себе си и Вашия бизнес на Световния конгрес на BNI 2018 в Банкок, Тайланд, а Вашата история може да бъде публикувана на уебсайта на BNI и в социалните медийни канали.

Всичко, което трябва да направите, е да споделите как BNI е повлиял на живота или на бизнеса Ви. Имате възможността да станете един от късметлиите, които да споделят историята си на сцената на Световния BNI конгрес.

За да участвате, трябва да ни изпратите:

- 45-секунден видеоклип, разкриващ вашата успешна история в BNI:

Моля, снимайте във формат пейзаж.
Завършете филма си с думите "BNI е нов свят на възможностите".
Ако записвате на родния си език, моля, преведете на английски.

- Освен видеоклип, трябва да изпратите кратко описание на ролята Ви в BNI, информация за това, от колко време сте част от организацията и каква е професията Ви.

За да участвате, натиснете ТУК.

* За да представите историята си на Световния BNI конгрес в Банкок, Тайланд, трябва да сте регистриран участник. Ако не планирате да присъствате, изпращането на видеоклип може да бъде избрано за показване по време на конференцията.

Представяме Ви първия участник в конкурса на BNI за видеоклип – Морган Стивънсън. Можете да видите видеоклипа му в линковете по-долу.

Морган Стивънсън от дружеството в Тайн Бридж, Великобритания, се присъединява към BNI, за да развива кариерата си като режисьор. Сега мечтата му започва да се сбъдва.
Националната изпълнителна агенция IMLT (Illegal Money Lending Team) е единствената организация в Обединеното кралство, чиято дейност е съсредоточена върху преследването, задържането и даването под съд на лихвари, извършващи незаконни сделки. Към днешна дата Агенцията е помогнала на повече от 27 000 жертви, погасява повече от 78 млн. долара дълг и успява да открие повече от 380 незаконни лихвари. Морган е упълномощен от IMLT, финансирана от правителството на Обединеното кралство, за изготвянето на филм, който да представи дейността на Агенцията. Той успява да спечели доверието на IMLT благодарение на невероятната подкрепа от членовете на BNI, за да изготви продукцията си.

С ограничен бюджет членовете на дружеството, в което членува Морган, по-специално Джонатан Шарп (Sky Drone) и Алан Хелм (ANH Digital), успяват да подпомогнат продукцията, като използват дрон и аудиозаписи за създаването на филмовата продукция. Морган успява да заснеме 50% от филма безплатно благодарение на своето членство в BNI. Само за три дни екипът от няколко човека, които помагат на Морган, превръща 100-годишната сграда на кметството на Тайн Бридж в полицейско управление и болница – снимачната площадка на филма.

BNI представя и премиерата на филма пред 260 души в емблематичното кино Tyneside в Нюкасъл. 

Кийт Нюман (Highlights PR), член на BNI, успява да представи филма на първа страница на едни от най-интересните печатни заглавия във Великобритания, също по BBC радио, както и да осигури силно присъствие в социалните мрежи.

Доволният и благодарен клиент, както и успехът, правят работата на Морган запомняща се за цяла Североизточна Англия. След успешното заснемане и презентиране на филма, няколко организации се включват, за да спонсорират дейността на IMLT.

От своя страна Кейт Нюман се сдобива с достатъчно средства, за да поддържа своята дейност в радиостанцията за цяла година. В допълнение, компанията „Blowin' a Hooley Theatre” получава финансиране, за да създаде пантомима с образователна цел за финансово уязвимите семейства в Североизточна Англия и за опасността от незаконната дейност на лихварите.

Морган коментира: 

"Този филм, създаден със силата и подкрепата на BNI, ме накара да изпълня една дългогодишна цел за започване на надежден филмов бизнес с Tri-Hard филми със съдействието на BBC сценариста Деби Оуен и директора Деймън Бритън. Поради това сега имам солидна основа, върху която мога да изградя репутация и кинематографично портфолио на базата на работа, която истински обичам. BNI ме подкрепя в осигуряването на финансиране за създаването на игрален филм през 2020 г. Най-хубавото е, че от една страна, BNI разчита на хората, които допринесоха за създаването на организацията от самото начало, а от друга, им се отплаща за заслугите.”

За да видите видеото на Морган, натиснете ТУК.

За да видите филма на IMLT, натиснете ТУК.

При нужда от допълнителна информация, свържете се с националния офис на BNI България. 

Прочетете още: