петък, 13 април 2018 г.

Потенциалът се разкрива чрез гласуваното доверие

В рубриката "Успешните BNI истории в България" представяме Вероника Илиева, член на BNI Партньори – управител на Студио за графичен и интериорен дизайн „IRIS DESIGN“. Екипът на студиото – проектанти и 3D визуализатори – разработва за клиентите си проекти по индивидуално задание на цялостни интериорни решения, както за частни домове, така и за хотели, заведения, офиси и експозиционни площи.
Представете се в 30 секунди.

Казвам се Вероника Илиева. Работя в екип с архитекти, дизайнери и 3D визуализатори. Нашият фокус е в комплексната дизайн услуга, която предлагаме, а именно интериорно проектиране и фасадно оформление.
Как се срещнахте с BNI и защо това е Вашата бизнес организация?
Попаднах в BNI като част от разширено представяне на бизнес консултанта, с когото работя. Имах невероятни резултати едва след втория месец работа с него и с радост приех да споделя това със света, както и да дам възможност и на други хора да постигнат същите резултати. Избрах да остана в BNI заради топлината в отношенията на хората в организацията, заради позитивното настроение, заради желанието да си помагат. Почувствах това място като мое, точното за мен. Цял живот съм правила това – свързвала съм хора и съм давала препоръки.

Какво за Вас е ценна препоръка?

Когато препоръката е от BNI, тя е на първо място. Срещам прекрасно отношение, дори когато отида на среща в офиса на някого, когото познавам от или чрез BNI, сякаш съм срещнала добър стар приятел. Аз съм човек, който се старае да дава точно такова отношение на хората около себе си, същото важи и за екипа ми.

Каква е Вашата успешна BNI история?

Още на първото обучение на BNI, освен че научих много неща за самата себе си и придобих качества, които са безкрайно ценни, аз се запознах и с изключително интересни хора. В BNI се случи първата ми голяма сделка, в която разкрих потенциала си и съм изключително горда и благодарна, че работя по този проект, както и за доверието, което ни се гласува.

Поканете гости на BNI.

Интересното е, че хората сами ме питат: „Как можем да бъдем част от BNI?“. Аз живея с BNI и говорейки с приятели и колеги споделям това, че се чувствам прекрасно заради контактите, които съм създала в организацията, както и от допълнителната енергия и позитивния заряд, които получавам. Страхотно е! Затова не ми се налага да отида при някого и да отправя специална покана. Може би ми се е случвало няколко пъти, когато дадена фирма се свърже с мен да направи представяне пред моя екип. Тогава обикновено ме питат, как мога да ги свържа с хора в бранша или други фирми, които биха имали интерес към техните продукти – тогава задължително предлагам BNI. Повечето хора са чували за BNI и са благодарни за възможността и поканата, която получават. 


Прочетете още: