петък, 26 януари 2018 г.

Препоръка за бизнес за над 500 00 лв. по време на детски рожден ден

Илиана Попгаврилова - строителен инженер в компания City Euro Group, член на BNI Партньори.Представете се в 30 секунди.

Здравейте! Казвам се Илиана Попгаврилова и съм строителен инженер по образование и по професия. Представлявам строителна компания City Euro Group.

Как се срещнахте с BNI и защо това е Вашият бизнес клуб?

Поканиха ме като гост на една среща на BNI преди две години. Още при първото си посещение спонтанно взех решение да стана член на сдружението, за което изобщо не съжалявам, напротив!

Какво за Вас е ценна препоръка?

Всяка препоръка по свое му е ценна, независимо дали ще се случи сделка или не, защото това е опит. Дори интересите на препоръчания клиент и нашите като компания да не се припокриват, това също е основа на някакъв колектив в маркетинга ни.

Каква е Вашата успешна BNI история?
Имам две наистина значими препоръки, които бяха точно в целта, като по учебник! 
Една от тях стана сделката на годината за BNI (стойността на сделката е над 500 000 лв).
Партньор от нашето дружество BNI Партньори ме беше препоръчал по време на детски рожден ден на семейство, което търси изпълнител на своите инвестиционни намерения. Срещнахме се с тях, запознахме се с проекта и подписахме договор още през есента на 2017г. и го изпълняваме с нагласата да продължим до пълното изпълнение, до последната подробност, включително и работата по две еднофамилни пасивни къщи на общ парцел.


Поканете гости на BNI среща?


Винаги каня нови хора като им споделям някои ключови подробности от моя BNI опит – как се е случила дадена бизнес сделка и как съм намерила отговори на въпроси, които са били важни за нашата компания. Тук, в BNI ми се подсказват решения по много въпроси, които винаги работят. 


Прочетете още: