петък, 29 декември 2017 г.

Членството в BNI е като една магия

Рубрика „Успешните BNI истории в България“ представя Таня Илиева - собственик на Евроконсулта, от осемнадесет години работи в сферата на разработване на европейски проекти. Член е на BNI Успех.
Моят фокус са собствениците на малък и среден бизнес, които търсят алтернативни финансови източници, за да подпомогнат своя бизнес. Аз имам решение за тях и това са европейските проекти. Ако имате нужда от квалифициран персонал, чиято заплата да бъде платена от някой друг, ако имате нужда от ново оборудване, от нови технологии, ако искате да разширите офиса си и да стартирате производство или нов вид бизнес, можете да се свържете с мен.

Как се запознахте с BNI и как решихте, че това е Вашият бизнес клуб?


Срещнах се с BNI миналата година, през март. Тогава бях поканена от редовен член на дружеството. Беше нещо ново, нещо интересно и много ме впечатли структурата на дневния ред, аз съм човек, който обича реда. Много се възхищавам точно на това в BNI и на организацията и дисциплината. Решението да се присъединя към BNI, взех шест месецa след първата ми среща с клуба, когато посетих среща на BNI Успех. Атмосферата която цари там много ме впечатли и тогава разбрах, че това е моят бизнес клуб. Така станах член точно на BNI Успех.

Какво е за Вас идеална препоръка?

Идеалните препоръки за мен са насочени към собственици на малък и среден бизнес, които вече са в средата и имат желание да разраснат своя бизнес, търсят начини да го финансират и подобряват. Фирми от сферите на услугите и производството са приоритетни.
Каква е Вашата успешна BNI история?

Увеличих многократно своите клиенти и полезни контакти. Членството в BNI е като една магия. Хората тук са положили дълги години труд. Зад гърбовете си имат опит и професионализъм. Всички тези хора имат много ценни контакти и когато се съберем заедно успяваме да сме си взаимно полезни. Аз лично препоръчвам много от моите партньори от BNI на своите клиенти и по този начин, те са още по доволни от моите услуги.

Как каните гости на сутрешна среща?

Заразявам ги със своя ентусиазъм. Когато се срещам с клиенти, чиито бизнес не присъства в дружеството ни и имат нужда от повече маркетинг, контакти, ПР и нетуъркинг, аз винаги споделям за нашето дружество и ги каня на закуска в четвъртък сутрин. Те винаги остават доволни от видяното и много им харесва!


Прочетете още: BNI е синоним на качество

Прочетете още: Георги Христулев: В BNI ме впечатлиха точността, структурата и ясният фокус