петък, 20 октомври 2017 г.

Вдъхновителите на BNI

Първият форум за споделен бизнес опит на членове на българските дружества на BNI се проведе при много голям посетителски интерес. Над 100 представители на различни бизнеси се включиха в дискусиите. В рамките на два модула 8 предприемачи разказаха за пътя на своя бизнес, причините да го започнат, начините за преодоляване на трудности и мотивацията да продължат.

Снимки: www.hilife.bg

Вдъхновителите - Павел Хрисков, Ангелина Пенкова, д-р Бранимир Кирилов, Надежда Ванева,  Николай Кондев, Гена Събева, Деян Василев и Виктория Алексиева споделиха съкровени лични истории и създадоха неподправена атмосфера на приятелство, взаимност и доверие.

Споделеният опит е ценен, защото в него всеки от нас открива себе си и може би намира отговори на въпроси, които лутайки се в ситуациите на собствената си история не е открил. Свободата да споделиш и щастието, че си полезен е ценността, която остана за Вдъхновителите, а всеки от тях бе удостоен със специален СЕРТИФИКАТ.

Снимки: www.hilife.bg

Форумът завърши с нетуъркинг коктейл, на който гостите се насладиха на ароматните вина, предоставени от партньорите на събитието и членове на BNI България:

Georgiewi Bros – създадена от двама братя, водени от мечтите си за общ бизнес и създаване на нещо ново и уникално за България и региона. Винарната предлага вина от сорта широка мелнишка лоза най-високо качество - резултат на дълга и грижлива селекция от първокласно грозде, отгледано в екологично чист район, съчетал благодатни почви и необходимото количество слънчеви лъчи.

Снимки: www.hilife.bgКИНО И ВИНО – форматът е създаден от Веселин и Юлия Савови, вносители на специално селектирани италиански вина. КИНО И ВИНО съчетава в забавна форма на дуалистична експертиза – в киното и виното. Дегустациите, които включва формата се допълват с разкази за различните представяни вина и избрана филмова тема.

Снимки: www.hilife.bg

Партньор на събитието бяха: D-Trade (вносители на Кафе Мокамбо). Официален домакин – хотел „Маринела“.

Снимки: www.hilife.bg

Форумът за споделен бизнес опит ПЪТЯТ НА МОЯ БИЗНЕС се проведе с медийната подкрепа на:


Светлана Проданова-Вълчева и Пламен Вълчев, национални директори на BNI България
Снимки: www.hilife.bg

Ангелина Пенкова, Комтрейл (BNI Доверие)
Снимки: www.hilife.bg

Николай Кондев, Номер 1 Адвъртайзинг (BNI Партньори)
Снимки: www.hilife.bg


Гена Събева, Събеви груп (BNI Успех)
Снимки: www.hilife.bg

Виктория Алексиева, Кейк Бокс (BNI Партньори)
Снимки: www.hilife.bg

д-р Бранимир Кирилов, Медикал Дент (BNI Доверие)
Снимки: www.hilife.bg

Павел Хрисков, Интелексис (BNI Успех)
Снимки: www.hilife.bg
Деян Василев, MoitePari.bg (BNI PRO)
Снимки: www.hilife.bg

Надежда Ванева, Комуникационна Агенция 3CON (BNI Успех)
Снимки: www.hilife.bg
Снимки: www.hilife.bg