четвъртък, 12 октомври 2017 г.

Стоматология със страст

д-р Бранимир Кирилов, собственик и управител на стоматологична клиника Medical Dent, член на Дружество BNI ДовериеАз вярвам в късмета, но за да имаме късмет трябва много да работим за него - за да го предизвикаме. Медикал Дент е стоматологична клиника, която за мен е една сбъдната мечта. Всичко започна с една моя идея, че в България е възможно да се създаде клиника, която да предложи лечение на високо ниво, която да отговори на нуждите на пациентите. Току-що бях завършил стоматология. Много мои приятели и колеги заминаха да работят в чужбина. Аз вярвах че ще успея в България и нито за момент не съм се разколебавал в това.Форумът ПЪТЯТ НА МОЯ БИЗНЕС ще събере представители на различни бизнеси, предприемачи и лидери. Темите, които ще представят лекторите ще са фокусирани върху личната история на всеки от тях и изборите, с които са развили своите компании, както и предизвикателствата, които са преодолели.

Датата е 19 октомври – четвъртък.

Мястото – хотел „Маринела“, София.
Всичко за събитието във
Facebook / ФОРУМ Пътят на моя бизнесПоради големият интерес, каним всички,
които се интересуват от BNI
да посетят следващата седмица сутрешна среща и да закупят
билет на ПРЕФЕРЕНЦИАЛНА ЦЕНА ОТ 20 ЛВ.

Срещите на дружествата са:
BNI Партньори - София, България - ВТОРНИК, 08:00 - 09:30 в Хотел Маринела (нужно е предварително заявяване на посещението, може да пишете и на лични съобщения в страницата )  

BNI Доверие BNI Trust - СРЯДА, 08:00 - 09:30 в Хотел Маринела (нужно е предварително заявяване на посещението, може да пишете и на лични съобщения в страницата )

BNI Успех BNI Success - ЧЕТВЪРТЪК, 08:00 - 09:30 в Хотел Маринела (нужно е предварително заявяване на посещението, може да пишете и на лични съобщения в страницата )

👉 ВЗЕМЕТЕ СВОЯ БИЛЕТ СЕГА ОНЛАЙН!
МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ!
 http://bit.ly/2xHhFoM