вторник, 3 октомври 2017 г.

Павел Хрисков - лектор на ФОРУМ "ПЪТЯТ НА МОЯ БИЗНЕС"

Успехът ръка за ръка с личната идеология


Павел Хрисков е основател на Интелексис България, част от Дружество BNI Успех ще е един от лекторите на предстоящия форум за споделен бизнес опит - ПЪТЯТ НА МОЯ БИЗНЕС


Много хора се възхищават на успеха на личности, като Джобс, Мъск, Зукърбърг и Гейтс. Много се вдъхновяват от тях и техните бизнеси и идеи. Целият свят се възхищава на плодът на техния труд и усилия. Техните продукти са капитализирали милиарди и всичко изглежда някак, като постигнато с лекота или просто чист късмет. Дали наистина обаче всичко това е постигнато с лекота или на късмет? През малкия си опит в бизнеса и наблюдавайки историите на такива хора забелязах нещо общо между тях и реално кога настъпва успеха.

Парите и капитала са важно нещо, но всички те са постигнали такива резултати, не благодарение на капитала, а на отдадеността си. Отдадеността в името на личните вярвания, ценности и мечти. Когато поставим ценностните си системи на първо място, когато правим нещата с цел да даваме, да бъдем полезни и се борим за подобряването на света по един или друг начин, тогава капиталите сами потичат и партньорите сами идват.

Няма значение колко голяма мощна и богата е компания, има значение, какво иска да постигне. И въпреки че основната цел на фирмите е печалбата, ако те нямат какво градивно да направят с нея за обществото, рано или късно тези фирми са обречени, докато не си спомнят ценностите, идеологията и полезността да направим света едно по-добро място...

Форумът ПЪТЯТ НА МОЯ БИЗНЕС ще се проведе на 19 октомври – четвъртък, в хотел "Маринела" в София. Лектори ще са 9 от членовете на различните дружества на BNI в България, чийто път е провокация, преживяване и основа за успешен бизнес. Те ще споделят трудностите, които са преодолели през първите години на своя бизнес растеж. 


Какви са предизвикателствата в началото, как успели предприемачи в различни сфери са се справили с турбуленцията и за имали силата и вярата да продължат напред ?! В днешния динамичен свят на иновации, раждане на стартиращи идеи, които се превръщат в мултинационални компании и преоткриване на личностното призвание, повече от всякога е силна жаждата за споделяне на собствен опит и за възприемане на споделеният чужд път.