вторник, 1 август 2017 г.

Средата може да ни помогне много бързо да се развием

Kазвам се Ивен Павловаи и съм сертифициран НЛП коуч, с фокус бизнес разтеж и баланс в живота. Моята история е следната, 15 години съм работила в банковата сфера, третиране на малки и средни предприятия, развитие на клонова мрежа на Пощенска банка, брандинг, вътрешен одит съм била, въобще била съм в коорпоративния свят. Това, което ме провокира да се занимавам с коучинг НЛП е личната ми среща с коучинга ползата, която видях. И всъщност намерих своето призвание да подкрепям хората от бизнеса и коорпоративния свят да дават най – доброто от себе си да се свържат със себе си да разкрият потенциала си , да намалят стреса, в който живеят и така всъщност да създадат живота, който те биха искали да имат.


На първата ми среща на BNI дружество ме покани моя приятелка. Дойдох и още на първата среща много ми хареса духа, който има в дружеството. В тази силна, подкрепяща среда, се усеща много позитивна енергия и откритост. Нещо, което рядко се среща в България и много ми допадна. Средата може да ни помогне много бързо да се развием, но може и да ни забави в нашето развитие.


За мен бизнесът чрез препоръки е много полезен. Повечето от моите клиенти са дошли чрез препоръки. Когато идват хората с препоръка от някой, те са наполовина готови да работят с теб. Много по – лесен е контактът тогава. Много по – лесно протича процесът на, така да се каже, сключване на сделка, защото вече част от доверието към теб е изградено. Това е може би най – силният начин за правене на бизнес.


Каня хората на срещи на на BNI Доверие с широко отворено сърце. Просто им казвам елате да видите и ако Ви хареса можете да се включите в нашето дружество. Ако ли не, всеки има право на собствен избор.