понеделник, 5 юни 2017 г.

BNI България - партньор на 7-мото издание на Националния конкурс "Най-зелените компании в България"

Пламен Вълчев - национален директор на BNI България връчи призовете в категория "Строителство, недвижими имоти, търговски площи, бизнес сгради" на конкурса Национален конкурс "Най-зелените компании в България". Благодарим на организаторите от b2bmedia за поканата и стабилното партньорство. 

За BNI изграждането на доверие в бизнеса е основна ценност. Ние вярваме, че отличаването на добрите практики ще помогне за подбряване на общия бизнес климат, а зелените тенденции са именно тези, които ще направят живота ни по-добрър. Честито на наградените!За седма поредна година b2b Media награди отговорните бизнеси с престижни Зелени Оскари

В 16 категории се конкурираха компании от всички сфери на икономиката у нас. В Националния конкурс “Най-зелените компании в България” участваха също общини, държавни предприятия, неправителствени организации и дори стартиращи компании.

Освен отличията в основните категории бяха раздадени също и специални награди за “Зелена иновация”, “Зелена инвестиция”, “Безхартиен офис” и медийните призове “Зелена медия” и “Зелено перо”.

Вижте имената на всички наградени  >>> green.b2bmedia.bg