четвъртък, 18 май 2017 г.

Надежда Ванева: BNI е генератор на социални контакти и отношения

В рубриката „Защо избрах BNI?“ споделяме отговора на Надежда Ванева, директор комуникации и управляващ партньор в агенция 3CON, член на дружество BNI Успех.

Преди една година се присъединих към BNI. Провокира ме ясният бизнес фокус на срещите и чистата позитивна нагласа в отношенията. Впечатли ме осъзнаването на отговорността при даване на препоръки в бизнеса, както и искреното желание да се запознаеш с предимствата на бизнеса на твоя партньор. 

Днес, една година по-късно BNI е не само един от основните източници на нови възможности за моя бизнес, но и общност, в която създавам стойностни взаимоотношения. Смело мога да кажа, че отношенията, срещите и доверието, които изграждам в BNI ми помогнаха да намеря нови партньори, да затвърдя вече съществуващи контакти и най-важното – предоставиха ми възможността да бъда полезна на много хора. 

Фокусът на моя бизнес е комуникацията и аз искрено вярвам, че правилното общуване, както и умението да предадеш чрез правилните канали и съдържание ценностите на своя бизнес, са и ще бъдат едни от основните стълбове в развитието на всяка една компания. 

Ето затова нетуъркинга е от толкова ключово значение. Чувството, че можеш да си полезен с идеи, с контакти, да направиш нечий бизнес по-лесен и растежа му по-бърз е наистина прекрасно. BNI за мен е не само бизнес, BNI е генератор на социални контакти и отношения, които направиха живота ми много по-богат и много по-светъл.“