четвъртък, 22 декември 2016 г.

Празнично настроение с успехите на BNI България

Според мнозина месец декември е времето за годишна равносметка. Според други – моментът за ново начало. Е, ако трябва да се прави равносметка, то BNI България може да се похвали с повече от успешно развитие. Ако пък трябва да се положи ново начало – в такъв случай новите предизвикателства пред членовете на организацията със сигурност ще доведат до редица успехи.

През 2016 година BNI се превърна в една уникална за България инициатива, която събира все повече и повече последователи. Правенето на бизнес чрез препоръки е метод, древен колкото търговията, въпреки това често пъти подценяван от собствениците на бизнес. BNI, най-голямата и успешна организация за бизнес чрез препоръки по света, помага на собствениците на бизнес да превърнат препоръките в постоянен и дългосрочен източник на нови клиенти. Позитивната нагласа;готовността да дадеш, преди да чакаш да получиш и ентусиазмът за развитие на членовете на организацията правят регулярните им срещи повече от полезни за бизнеса и тях самите. 
Препоръките, дадени по време на тези срещи, се превърнаха в реално сключени сделки за повече от 1 000 000 лева.

Над 120 души посетиха първото отворено нетуъркинг събитие на международното дружество под надслов „Коя е най-известната маркетингова тайна“. Всички гости оцениха високо срещата и възможностите за бизнес, които се разкриха пред тях. По време на събитието те разбраха, че членството в BNI дружество е равносилно на търговски екип от 35 и повече професионалисти, който активно и безвъзмездно препоръчва продуктите и/или услугите на останалите на своите горещи контакти, нуждаещи се от тях.

В основата на бизнеса чрез препоръки стоят човешките отношения. Това казва и Милена Младенова, вторият президент на първото дружество в България,
BNI Партньори
Вече сме няколко дружества и започвам да усещам духа между тях, приятелската атмосфера. Естествено, че е важен и бизнесът, който правим, но на първо място поставяме отношенията. За мен това е BNI – отношения, отношения, отношения.

BNI България пожелава на своите членове и приятели да продължат да градят устойчив бизнес чрез стойностни отношения, да запазят ентусиазма си за действие и развитие. Вярваме, че постигнатото досега да е само първата стъпка по пътя към успеха! 


Весела Коледа и успешна, пълна с горещи препоръки Нова Година!