вторник, 1 ноември 2016 г.

Play Park подкрея първото отворено нетуъркинг събитие на BNI

Екиъп на BNI организира среща - разговор за тайните на добрата препоръка - най-известната маркетингова тайна! Събитието ще се проведе на 15 ноември, 18:30 ч. в зала „Силует“ – хотел „Маринела“. Ще присъстват над 100 предприемачи и собственици на бизнес в различни области. 

Пъртньор на събитието ще е развлекателен център Play Park. Той предлага атракциони и е подходящ за забавление на цялото семейство. В него са обособени зони, обхващащи интересите на различни възрасти – Jungle Park за деца над 3 години, Baby Park – за най-малките, и Stars Park – сцена с пространство за различни събития.

Другият основен атракцион в Play Park е Лазерната арена, разположена на две нива с лабиринти за битки, включващи димни и светлинни ефекти, на фона на динамична музика. Арената е подходящо място за забавление както на лични празници, така и да корпоративни тиймбилдинги.

В комплекса има и комфорт зона за родители и гости на Bulgaria Mall – уютен кафе-ресторант с healthy-фреш меню и голяма тераса с панорамна гледка. В Terrace Cafe гостите на детския цетър могат да се наслаждават на своето спокойствие, докато специално обучен персонал се грижи за настроението и безопасността на техните деца.